Kjøpsvilkår

Betaling og frakt

Du kan betale med VIPPS 45882807 eller ta kontakt med meg for annen betalingsløsning. Gratis frakt. 

Angrerett og retur

Du har 14 dager ubetinget angrerett. Om det gått noen dager ekstra tar du bare kontakt så går nok det også bra. Mitt ønske er å alltid ordne opp, så er det noe du ikke er fornøyd med eller angrer på - ta kontakt!

Jeg setter pris på om du leverer tilbake varer i originalemballasjen. Du trenger ikke bruke angrerettskjema, men dersom du ønsker kan du laste det ned ved å trykke her.

«Det er ikke angrerett på forseglede varer som ikke er egnet for retur av helsevernmessige eller hygieniske årsaker og hvor forseglingen er brutt etter levering.» (Jf. Angrerettloven § 22).

«For å kunne ta stilling til om angreretten skal benyttes, gis forbrukeren en rett til å undersøke eller teste varen uten at angreretten går tapt, og uten at det får betydning for det økonomiske oppgjøret mellom partene hvis angreretten benyttes. Retten til å undersøke og prøve varen er imidlertid begrenset. Forbrukeren kan kun foreta de undersøkelser som er nødvendige for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon. Retten til å undersøke varen kan sammenlignes med den undersøkelsen man kan foreta hvis man kjøper varer i en butikk. Dersom undersøkelsen eller testen av varen går utover hva som er forsvarlig og nødvendig, kan forbrukeren bli forpliktet til å betale kompensasjon for redusert verdi på varen som skyldes forbrukerens undersøkelser.» (Forbrukerrådets veileder til lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler).

«Returkostnadene bæres av forbrukeren.»(Jf. Angrerettloven § 15 første ledd).

Dersom du har fått feilsendte varer eller varen inneholder en feil eller mangel dekkes returporto.

Vennligst kontakt med meg før du returnerer varen(e) - så ordner vi dette.

KRAV TIL PERSONVERN (GDPR)

Ved kjøp av varer hos IG Design via VIPPS og PayPal aksepterer du gjeldende regler ihht. GDPR-regelverket. Disse disse aktørene har tilrettelagt for at brukerstedet oppfyller sine plikter som behandlingsansvarlige i henhold til gjeldende lover og forskrifter.