Unike håndlagde smykker som fremhever ditt antrekk og understreker din personlige stil!

Flere av smykkene er laget av samme fargemønster og kan settes sammen som et helt smykke sett - ørepynt, halssmykke eller anheng. Om det er flere i samme kolleksjon vil tilhørende navnene være det samme på smykkene.  Ønsker du noe ikke alle andre har, er dette smykkene for deg!

"Å lage smykker er som kunst - gir kreativ verdi for kunstneren, personlig verdi for den som bærer det og estetisk verdi for de som ser det"

Flere varianter armbånd med nydelige perler. Miyuki perlearmbåndene har et elegant uttrykk som kommer i forskjellig bredder. Spiralarmbånd har fra ett til flere perlerader som er enkle å justere.

SE PRODUKTENE

Anhengene er laget av enten kun leirmateriale eller i settinger med leire- eller emaljemateriale. Noen er glasserte som gir et nydelig glassuttrykk. Alle snorene er justerbare og er av skinn, imitert skinn, stål eller organza.

SE PRODUKTENE

Øresmykkene er laget av perler, kobber, natursteiner, leire- eller emaljemateriale. Noen er glasserte som gir et nydelig glassuttrykk. Lengde og diameter på ørepynten er beskrevet under hvert smykke.

SE PRODUKTENE