Smykker fremhever ditt antrekk og understreker din personlige stil.

Flere av smykkene er laget av samme fargemønster og kan settes sammen som et helt smykke sett - ørepynt, halssmykke, ring eller anheng. Om det er flere i samme kolleksjon vil tilhørende navnene være det samme på smykkene. Ønsker du å handle et smykke, gå enkelt inn på produktet kopier navnet på smykket og send melding i VIPPS #77331 med ditt navn og leveringsadresse.

Øresmykkene er laget av perler, kobber, natursteiner, leire- eller emaljemateriale. Noen er glasserte som gir et nydelig glassuttrykk. Lengde og diameter på ørepynten er beskrevet under hvert smykke. 

Flere varianter armbånd med nydelige perler. Miyuki perlearmbåndene har et elegant uttrykk som kommer i forskjellig bredder. Spiralarmbånd har fra ett til flere perlerader som er enkle å justere. Perlearmbånd med en rad er nydelig å sette sammen i flere.

Anhengene er laget av enten kun leirmateriale eller i settinger med leire- eller emaljemateriale. Noen er glasserte som gir et nydelig glassuttrykk. Alle snorene er justerbare og er av skinn, imitert skinn, stål eller organza. 

Kommer snart i butikken
Kommer snart i butikken

Justerbare ringer i forskjellige former og størrelser - runde, firkantet, rektangel og ovale. Laget med enten leire- eller emaljemateriale.