Om IG Design

Smykkene er designet av meg, Irene Gulliksen, som har stor lidenskap for det kreative og skaperlykke. I tillegg til at jeg har laget smykker i flere år, sertifiserte jeg meg i 2019 som smykkedesigner innen avansert sølv-og kobbersmykke teknikker på høyt nivå hos CSASJ (Cornwall School of Art, Craft and Jewlery) i Cornwall, England. Smykkene er håndlagde med unike design og fargekombinasjoner. Her finner du smykker i spennende materialer som gir et særegent uttrykk. Vil du ha noe som er helt spesielt og ulikt andre smykker, da vil du nok finne noen smykker som er helt DEG!

Et lite smykke kan gjøre stor forskjell, og kan enkelt fremheve ditt antrekk eller understreker din personlighet.

Ønsker du noe ikke alle andre har, er dette smykkene for deg.

Er det noe du lurer på, ta gjerne kontakt med meg i skjemaet under.