Tips & inspirasjon


ETT SMYKKE TIL FLERE ANTREKK
ETT SMYKKE TIL FLERE ANTREKK

Smykker er det perfekte tilbehøret for å løfte frem ensfargede antrekk. Hent frem et plagg du synes er kjedelig, og blir overrasket over hva et smykke kan gjøre for å fremheve antrekket og understreke din personlighet. 

Liker du å mixe og matche forskjellige stiler, kan smykker være prikken over i'en for å fremheve akkurat din stil.

STØRRELSER & MÅL
STØRRELSER & MÅL

Under hvert smykke er målene oppgitt. Jeg anbefaler deg å sjekke om disse målene passer dine mål rundt håndledd og hals.

Spiralarmbånd er et fleksibelt, spiralformet armbånd som består av én sammensatt perlerad men som legger seg elegant rundt håndleddet. Armbåndene har opptil 5 perlerader og er enkelt å ta på og av. Du kan også sette sammen flere armbånd med flere farger som gir et praktfullt uttrykk.

SMYKKEPLEIE
SMYKKEPLEIE

Oppbevar smykkene med metalldeler tørt og mørkt, da holder fargen bedre. For å få glansen tilbake på metallet, ta 1 dråpe zalo og 1 dråpe eddiki 2 dl vann og puss. Ta av smykkene før du vasker hendene. Smører du meg med håndkrem, la kremen tørke før du tar på deg smykkene. Smykkene som er laget av leire og glasserte bør ikke bli eksponert for sterk sol over tid da dette kan gulne smykkene.

Materialet i smykken

Alle smykkene er laget av forskjellige materiale og det står beskrevet under hvert smykke. Det er kun ett av hvert smykke som gjør dem unike.

Imitert leire. Et unikt materiale som har egenskapene til leire, men som ferdig produkt er veldig lett i vekt og knuser ikke. Alle fargekombinasjoner og mønster er egendesignede som gir smykkene et spesielle særpreg.

Emaljert uttrykk. Dette er en male- og påføringsteknikk som utvikler et eget mønster i tilvirkningsprosessen. Fargene omfavner hverandre og gir et nydelig emaljerte uttrykk.

Kobber. Ørepynten i kobber har jeg formet for hånd og smykket med perler.

Perler. Flere ørepynt og armbånd er laget av japanske Miyuki perler av høy kvalitet og naturperler. Jeg fremhever også smykker med andre typer perler/charms som metallperler, glassperler eller krystallperler av høy kvalitet.

Alt av lærmaterialet er av skinn eller imitert skinn. Alle metalldelene i smykkene er nikkelsikre - det vil si at metallet inneholder en så liten mengde nikkel at det ikke har noen negativ effekt på huden, men hyperallergikere bør unngå dette. Nikkelsikkert er i følge EU-normen legeringer med nikkel som ikke utskiller mer enn 0,5 mikrogram nikkel pr. cm2 ukentlig og anses som sikkert å bruke med hensyn på allergi.