Armbånd

Lekre armbånd som faller pent på håndleddet og frisker opp ethvert antrekk. Flere av smykkene kan ha tilhørende varianter i ørepynt eller armbånd. For mer informasjon om smykkene, se under Tips & Inspirasjon .

A1 Spiralarmbånd med mix av perler i duse blå, sølv og beige toner. 3 rader. 

Kr 250 KJØP

A4 Miyuki half tila japanske kvalitetsperler i lavendelblå og matt bronsefarge. Veldig lett og behagelig å ha på. 2 cm bred og 15 cm lengde og med forlenger. Kroklås.

Kr 380 KJØP 

A7 Miyuki half tila, japanske kvalitetsperler i elfenben og dyp cox grå. Veldig lett og behagelig å ha på. 1,5 cm bred og 15 cm lengde og med forlenger. Kroklås.

Kr 300 KJØP 

A10 Håndlagde perler i imitert leire. Varme rosatoner og perlemorgrå. Litt shimmereffekt. Justeres med forlenger.  

Kr 180 KJØP 

SOLGT A2 Spiralarmbånd med nydelig gylden mix av østeriske krystallperler, glass- og metallperler. 4 rader.

Kr 250 KJØP

A5 Miyuki half tila japanske kvalitetsperler i nydelige metalliske grønn og bronsetoner. Veldig lett og behagelig å ha på. 2 cm bred og 15 cm lengde og med forlenger. Kroklås.

Kr 380 KJØP 

A8 Miyuki half tila, japanske kvalitetsperler elfenben og lavendel.  Veldig lett og behagelig å ha på. 1,5 cm bred og 15 cm lengde og med forlenger. Kroklås.

Kr 300 KJØP 

A11 Håndlagde perler i imitert leire. Turkise og rosa nyanser med perlemoreffekt. Justeres med forlenger. Imitert leire.

Kr 180 KJØP

SOLGT A3 Spiralarmbånd med perler i nydelige fargetoner i kobber, lys turkis og krystall. 3 rader.

Kr 250 KJØP

A6 Miyuki half tila japanske kvalitetsperler med små delica perler i antikk gull. Veldig lett og behagelig å ha på. 2 cm bred og 15 cm lengde og med forlenger. Kroklås. 

Kr 380 KJØP 

A9 Miyuki half tila, japanske kvalitetsperler i bronzenyanse. Veldig lett og behagelig å ha på. 1,5 cm bred og 15 cm lengde og med forlenger. Kroklås.

Kr 300 KJØP 

A12 Håndlagde perler i imitert leire. Blå og grønne fargenyanser. 2 rader med charms. Flexibelt slangearmbånd som er enkelt å ta på og av. 

Kr 180 KJØP